kolmapäev, 5. september 2012

Algus: programmi kandideerimine

Kõik sai alguse 2012.aasta suve lõpul, kui saabus teade: kohalikel omavalitsustel on avanenud võimalus kandideerida osalema pikaajalises arenguprogrammis "Innustavad teod kooliraskustega noorte toetamiseks". Tutvunud lähemalt idee ja kontseptsiooniga http://mitteformaalne.ee/kov-kooliraskused.html saigi mõte teoks - Valga linn kandideerib!

Programmi eesmärk on noorsootöö põhimõtteid ja praktikaid rakendades tõsta noortega töötavate inimeste võimekust ja valmisolekut toetada kooliraskustes noori ning suunatud jätkusuutlikke tegevusi. Programmi fookuses on kohaliku omavalitsuse poolt olukorra kaardistusele lähtuv ja sihtgrupi vajadustele vastav ning neile otseselt suunatud jätkusuutlik projekt/algatus, mida kohalike omavalitsuste meeskonnad programmi raames edasi arendavad ja ellu viivad.

Arenguprogrammi täpsem kontseptsioon ja ajakava on kättesaadav
http://arenguprogramm2.files.wordpress.com/2012/11/kooliraskustega-suuna-kontseptsioon-kovidele.pdf


Sügise hakul laekusid head uudised: Valga linn osutus valituks!

Juba 7. septembril 2012 leidis Valga Linnavalitsuses aset kohtumine Kristi Jüristoga, programmi juhtivkoolitaja/koordinaatoriga. Kohtumisel tutvustasime Valga linna noorte olukorda ja arutasime, millised võiksid olla võimalused kooliraskustega noorte toetamiseks.




Arenguprogramm toimub Euroopa Sotsiaalfondi ning Eesti Vabariigi kaasrahastusel elluviidava programmi „Noorsootöö kvaliteedi arendamine“1.1.0201.08-0001 ressurssidest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar